Sök

Barnskötare, vikariepool, Team Norr


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Västra delen av Team Norr består av förskolorna Åskoster, Applagården, Stråvalla och Limabacka. Tillsammans har förskolorna 13 avdelningar. Vi som arbetar här lägger stor vikt vid ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi vill arbeta för ett gott samarbete och ta vara på varandras kompetens och erfarenhet.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i vikariepoolen inom västra delen av Team Norr i en vikariepool bestående av 7 pedagoger. Du arbetar på 13 olika avdelningar vid ordinarie personals frånvaro. Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 85% men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Var 16: vecka görs en avstämning på arbetad tid och all tid över 85% betalas ut i lön. Arbetet sker enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på våra lärmiljöer, barnens lärprocesser samt en hållbar förskola.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Vi söker dig som gillar utmaningar! Tillsammans med oss kommer du vara med och leta efter nya infallsvinklar och ett nytt spännande sätt att möta barnen i deras frågor. Vi jobbar också för att ge dem utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Körkort är krav. Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 85% men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-15

Referensnummer: A848021


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 85 % och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: eller snarast.


Upplysningar

Emma Torstensson, Förskolechef

Telefon: 076-8987040


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter