Sök

Gymnasielärare allmänna ämnen, Peder Skrivares gymnasieskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa på Samhällsprogrammet, som tillhör Enhet 1 på Peder Skrivares Skola. I tjänsten ingår kontaktlärarskap och du kommer att tillhöra Samhällsarbetslaget . Tillsammans med laget har du även ett nära samarbete med skolans elevhälsa. Du har ett ansvar för dina kurser men ser samarbeten över ämnesgränser som något självklart.

Kvalifikationer

Du har en gymnasielärarexamen med Svenska och historia i din ämneskombination. Du har lärarlegitimation och därmed väl insatt i skolans styrdokument. Du tycker att samarbete och lagarbete är viktigt. Dessa egenskaper blir viktiga för ditt samarbete med elever, kollegor samt omvärld. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet samt personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-24

Referensnummer: A841949


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 85 % och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Petter Öhrling, Rektor

Telefon: 0705-68 84 37


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 072-15 17 392


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter