Sök

Utvecklingsledare


Om arbetsplatsen

Campus Varberg och Alexandersoninstitutet Campus Varberg är en central aktör för yrkesutbildning i regionen och Hallands största arrangör av Yrkeshögskola. Vi finns i en av Sveriges mest moderna och välbelägna utbildningsmiljöer. Campus Varberg erbjuder "efterfrågad utbildning". Alexandersoninstitutet har tagit sitt namn från konstruktören till världsarvet Grimeton, Ernst Alexanderson. Tillsammans med näringsliv och organisationer i regionen erbjuder vi "efterfrågad utveckling". Alexandersoninstitutet är en av Hallands två officiella utvecklingsplattformar och har sedan starten december 2008 expanderat kraftigt. Inom ramen för institutet bedrivs ett flertal transnationella EU-projekt, strukturfondsprojekt och andra utvecklingsprojekt. Mer information finns på www.campus.varberg.se och www.alexandersoninstitutet.se Till följd av nya beviljade EU-projekt behöver vi nu ytterligare en utvecklingsledare till Alexandersoninstitutet.


Arbetsuppgifter

Tillsammans med våra samarbetspartners söka, genomföra och redovisa utvecklingsinriktade projekt. Arbetsuppgifter av allmän art vid Campus Varberg ingår.

Kvalifikationer

Högskole- eller universitetsexamen, gärna med inriktning på Europa. Vi vill dessutom att du har en omfattande utbildning inom EU-området och erfarenhet av självständigt ansökningsarbete för transnationella EU-projekt. B-körkort


Övrigt


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Referensnummer: 2019-AI-01


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde snarare eller senare är möjligt efter överenskommelse.


Upplysningar

Ulric Björck, chef

Telefon: 0340-69 74 01


Fackliga kontaktpersoner

Carmen Mangas Tel: 0340-697425


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter