varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Ekonomibiträde / Lokalvårdare till Bua Skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Om arbetsplatsen Varbergs kommun har en vision: År 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Vi söker nu en duktig medarbetare på en kombinerad tjänst som ekonomibiträde/lokalvårdare till Kost och Städ på Bua Skola.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna i köket på Bua skolan ingår bl.a; - Beredning av frukost, tillbehör till dagens lunch samt mellanmål. - Egenkontroll för kök - Servering och disk - Inköp via e-handel (Proceedo) - God datavana - Servicetänk med kunder och personal i fokus - Hantera och köra städmaskiner - Lokalvård

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Pryl eller annan certifierad städutbildning. Kunskaper kring lokalvård i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-03-21

Referensnummer: A1010894


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 89%

Tillträdesdatum: 2021-03-22

Tillträde: eller enl överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Andreas Ålenius Täckholm, Enhetschef Kost och Städ

Telefon: 0340-69 71 75


Carina Hansson, Administratör person/lön

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter