Sök

Slöjdlärare grundskola i trä- och metall åk 3-9, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Hagaskolan är en F-9 skola som ligger nära järnvägsstationen, vilket gör att det är lätt att pendla med tåg och buss till arbetsplatsen. Skolan har cirka 450 elever och på skolan finns det fem fritidshemsavdelningar Skutan, Lanternan, Fyren, Piren och Utkiken.


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i slöjd, trä- och metall i åk 3-9,

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation för undervisning i grundskolan åk 3-9 i slöjd eller annan likvärdig utbildning. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis, alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kommer eventuellt att göras löpande även innan ansökningstiden gått ut. Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-17

Referensnummer: A841970


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.


Upplysningar

Ingela Wiss Altinell , Rektor Hagaskolan år 4-9

Telefon: 0340-88335, 0702-35 13 65


Richard Wahlfridsson, Rektor Hagaskolan år F-3

Telefon: 070-380 80 96


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter