Sök

Fritidspedagog, Ankarskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har snart 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Ankarskolan är en skola som befinner sig i ett expansivt område nära både hav och skog. Det är en F-9 skola med ca 600 elever. Vi befinner oss i ett spännande skede där vi utvecklar vår organisation i vår nybyggda skola och du kommer bli medarbetare i en skola med engagerade och motiverade elever och personal.


Arbetsuppgifter

Du kommer under förmiddagarna antingen vara ansvarig för undervisning i ett ämnet som du har behörighet i t.ex. bild, idrott, musik i årskurs f-3 eller så kommer du fungera som klassresurs. På eftermiddagen kommer du arbeta på något av skolans tre fritidshem där ni tillsammans i arbetslaget planerar upp verksamhet utifrån vår läroplan.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen eller motsvarande utbildning. Erfarenhet krävs och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg och examensbevis


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-15

Referensnummer: A845089


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Johanna Rydell, Rektor

Telefon: 0723-58 68 34


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter