Sök

IT Helpdesktekniker till Kundservice


Om arbetsplatsen

Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Internservice som är en del inom avdelningen kundservice ger service till förvaltningens kunder via telefon, epost, besök och elektroniskt registrerade ärenden. Internservice består av Felanmälan fastighet, servicedesk IT, Fordon och Logistik, Administration, Controllers, verksamhets vaktmästare samt växel Internservice söker nu en IT Helpdesktekniker


Arbetsuppgifter

Som Helpdesktekniker ingår du i ett team som huvudsakligen ansvarar för telefonsupport till användare. Men du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som behörigheter och olika slags IT-beställningar samt att ta emot fysiska besök. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Du ska ha någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning och skall ha erfarenhet av kundsupport. Du har grundläggande nätverkskunskaper och goda kunskaper inom Microsoft-produkter, framför allt AD, Office paketet, Windows, Skype och Exchange. Du är van att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du som person ser en utmaning i att lösa problem och är serviceinriktad. Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, god kommunikationsförmåga och förmåga att prioritera.


Övrigt


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-21

Referensnummer: A840763


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidAllmän visstidsanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse


Upplysningar

Joakim Dissler, Enhetschef

Telefon: 0340-88823, 073-232 88 23


Fackliga kontaktpersoner

Vivann Sturesson Tel: 0340-88125


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter