Sök

Simlärare


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 63 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Inom Kultur- och fritidsförvaltningen har vi bl.a. ansvar för våra bad- och simanläggningar i Varberg och Veddige. På sommaren öppnar vi upp Simstadion, vår fantastiska badanläggning som består av bl.a. hopptorn och en 50 metersbassäng med uppvärmt havsvatten. Nu söker vi simlärare till sommaren 2019. Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med övriga simlärare inom enheten badanläggningar. I arbetet ingår att lära barn i åldrarna 6år och uppåt att lära sig simma enligt SLS krav. Vår simskola under sommaren är indelad i 3 perioder, dagtid måndag-fredag under veckorna 25-27, 28-30,31-33. Du kommer att ha möjlighet att arbeta i samtliga perioder där du ansvarar för egna grupper. Du kommer också tillsammans med övrig personal sköta lokalvården av våra anläggningar. Simundervisning erbjuder vi på både Simstadion och vår badanläggning i Veddige.

Kvalifikationer

Du är utbildad simlärare och uppfyller kunskapskraven motsvarande Guldbojen. Som anställd arbetar du främst med att se till att våra verksamheter lever upp till de förväntningar våra badgäster har samt till de fastställda målen verksamheten arbetar för. Du som person har en hög servicenivå och tycker det är roligt att arbeta med människor, stora som små. Du är lyhörd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av simundervisning, badbevakning, vattengympainstruktör, arbete i reception/café ses som mediterande.


Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-28

Referensnummer: A839539


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid / deltid

Tillträde:


Upplysningar

Mari Hagborg-Lorentzon - under januari, Fritidschef

Telefon: 076-899 82 63


Olof Johansson - under februari, Enhetschef

Telefon: 070-532 90 10


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter