Sök

Elektriker till Fastighetsavdelningen


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Fastighetsavdelningen växer och söker en Elektriker till ny hantverksgrupp. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av din roll, målare, snickare, VS-tekniker samt fastighetsskötare. Tillsammans arbetar hantverksgruppen som en stödfunktion i drift och underhållsarbeten. Ni utgör därmed en viktig funktion för de fastigheter vi förvaltar. Arbetsgruppen kommer dagligen ha nära samarbete med förvaltare, projektledare och driftpersonal. Gruppen kommer även att ha ett nära samarbete med kommunens övriga förvaltningar, kunder och externa parter, därför värdesätter vi att Du har en kommunikativ förmåga som skapar trygghet hos kunder och samarbetsparters.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med att skapa och hitta nya, smarta sätt att underhålla vårat fastighetsbestånd. Du ser möjligheten i att planera din arbetsdag tillsammans med arbetsgruppen. Då arbetet är fritt så är du ansvarsfull och kan lösa uppgifter inom ditt arbetsområde. Du har datorvana och planerar ditt eget arbete genom erforderliga inköp och anskaffning av de hjälpmedel och material som Din tjänst kräver. Detta arbete går hand-i-hand med Varberg kommuns Vision 2025, Västkustens kreativa mittpunkt. Vi ser fram emot din ansökan om du känner att du vill vara en del av vår Vision

Kvalifikationer

Certifieringar högre än kravställda är meriterande. Svenska i tal och skrift Datorvana


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-13

Referensnummer: A832037


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Stefan Lysén, Enhetschef Fastighetsavdelningen

Telefon: 0340-889 56


Fackliga kontaktpersoner

Rikard Gunnarsson Tel:


Johan Vendelstrand Tel: 070-209 18 20


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter