Sök

Varbergskartan, en digital karta

I vår digitala karta, Varbergskartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka och ta del av information från kommunens verksamheter, exempelvis detaljplaner, skolor, parkeringar och offentliga toaletter. I sökfältet kan du söka på adress, fastighetsbeteckning eller detaljplanenummer. För att komma till kartan, så klickar du på kartbilden eller på länken ovan. 

Kartbild över delar av Varbergs kommun

Du kan själv tända och släcka olika lager med information efter önskemål. Genom att klicka på ikonerna som visas i kartan får du information om varje objekt. Det finns möjlighet att skapa egna bokmärken, visa koordinater och hitta olika vägbeskrivningar. Du kan också dela med dig av informationen i kartan genom att skapa en egen PDF med önskat utseende eller skapa länk direkt till kartan med vald zoomning och tända lager.

Kartans information bygger på insamlade data från kommunens verksamheter samt olika myndigheter. Respektive verksamhet och myndighet ansvarar för att information kopplad till det egna verksamhetsområdet är korrekt och aktuell. Stadsbyggnadskontoret tar inte ansvar för skada eller annan olägenhet som kan uppstå till följd av användandet av geodata i kartan, för sig eller tillsammans med annan information.

Som en del av Varbergskartan finns en solkarta som kan ge information om vart det lämpar sig att installera solceller. Läs mer om solkartan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varbergs historiska fönster

Tjänsten Varbergs historiska fönsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster innehåller historiska och nya kartor och flygfoton över Varbergs kommun. Här kan du se hur landskapet har förändrats, hur ditt grannskap såg ut när du föddes eller utforska ”gårdagens Varberg”. Du kan jämföra flygfoton och kartor på tre olika sätt, med hjälp av kartspionen, svajp eller sida-vid-sida.

Kartbild över delar av Varbergs kommun
ikon

Kontakta oss

Avdelningen geografisk information

Östra Långgatan 14

gis@varberg.se

Öppettider

Måndag 9-12 och 13.30-16

Tisdag-onsdag 9-12

Torsdag 9-12 och 13.30-16

Fredag 9-12

Med reservation för helgdagar

 

Varberg direkt

0340-880 00

 

ikon

Självservice & blanketter