varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Bockstensskolan

Bockstensskolan är en F-5 skola som ligger i centrala Varberg. På Bockstensskolan finns ockås fritidshem. Eleverna går årskurs 6-9 på Håstensskolan.

Bockstensskolan inriktar sig på att möta varje elev efter elevens förutsättningar. Alla eleverna har möjlighet att profilera sig inom olika områden. Bockstensskolan har lång erfarenhet av att arbeta med hjälp från näringsliv, föreningsliv och lokala kulturaktörer. Skolan stärker och utvecklar det individuella, allt enligt Bockstensskolans traditioner och sikte in i framtiden.

På Bockstensskolan arbetar pedagogerna utifrån en spårtanke. Pedagogerna följer eleverna under flera år eftersom relationer har en så stor betydelse för elevens positiva utveckling. Pedagogerna vägleder eleverna i en demokratisk anda där kunskapen står i centrum. Det görs med respekt för individen och med kunskap om allas olika behov i en stödjande och uppmuntrande miljö.

Glädjen i arbetet och umgänget ska genomsyra Bockstensskola.

En gång i månaden har rektor på Bockstensskolan öppet hus. Då ges information om skolan och aktuella och framtida frågor diskuteras.

Bockstensskolans webbplats

Bockstensskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har en egen webbplats där du hittar mer information om skolan.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Bockstenskolan

Ölandsgatan 1

432 30 Varberg

ikon

Självservice & blanketter