varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Deromeskolan

Deromeskolan är en mindre skola med cirka 90 elever som ligger i samhället Derome, 15 km norr om Varberg. På skolan finns ett fritidshem, integrerat i skolans lokaler. På fritidshemmet är eleverna uppdelade i grupper efter ålder. På Deromeskolan går eleverna i F-3 och när de ska börjar årskurs 4 flyttar de över till Vidhögeskolan i Veddige.

På Deromeskolan utformas verksamheten så att eleverna får ett reellt inflytande på arbetssätt, arbetsformer och undervisningens innehåll. Deromeskolan arbetar aktivt för en inkluderande skolan och man arbetar också aktivt mot mobbning, trakasserier, kränkande behandling och för en god arbetsmiljö.

På Deromeskolan är friluftsliv centralt, fram för allt i de yngre åldrarna. I den fantastiska utemiljön som finns runt om kring skolan bedrivs uteverksamhet året runt.

Skolan arbetar med Grön Flagglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Grön Flagg är ett verktyg, tillika nätverk, för förskolor och skolor som medvetet arbetar med miljö och hållbar utveckling.

Deromeskolans webbplats

Deromeskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har en egen webbplats där du kan hitta mer information om skolan.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Deromeskolan

Åsbyvägen 31

432 68 Veddige
072-351 67 91

deromeskolan@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter