varningsikon

2020-08-05 08.08

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Jobba i Varbergs kommun

Varberg växer och i takt med att befolkningen ökar, ökar också behovet av service. Att arbeta i kommunen är meningsfullt, inspirerande och viktigt. 

Vi behöver därför många nya engagerade medarbetare framöver, som vill bidra i arbetet med att utveckla Varberg i riktning mot kommunens vision: Varberg 2025 - västkustens kreativa mittpunkt.

Se våra lediga jobb just nu!

Vill du göra skillnad?​

Utbildning, omsorg och sjukvård, kultur och fritid, gator, parker och torg, stadsplanering och byggnadsfrågor är alla exempel på områden som kommunen an­svarar för. Det är verksamheter som vi ofta tar för givna, men för att skapa ett bra samhälle förutsätts kunskap, vilja och engagemang.

Arbetar du inom kommunen ingår du i ett viktigt och meningsfullt sammanhang. Du bidrar med din kunskap och engagemang så att alla i Varbergs kommun ska kunna känna sig trygga och få bra service.

Varbergs kommun – en attraktiv arbetsgivare

Varbergs kommun arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare nu och i framtiden. Vi vill tillvarata kompetenta och engagerade medarbetare som kan bidra till att uppfylla vår vision. Tillsammans verkar vi för att uppfylla vår verksamhetsidé:
”Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar”.

Vi erbjuder förmåner som...

  • Ger dig balans i livet genom att du får inflytande över din sysselsättningsgrad och dina arbetstider
  • Stödjer dig i din strävan att forma en hälsosam livsstil utifrån dina egna förutsättningar
  • Underlättar för dig att förena föräldraskap med ett aktivt yrkesliv
  • Innebär gemenskap med andra och ger dig stimulans i form av aktiviteter av olika slag

Här kan du ta del av våra medarbetare på Instagram

Gå gärna in på våra medarbetares stafettkonto på Instagram - instagram.com/varbergskommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du följa våra härliga medarbetare och se deras arbetsvardag. Nya medarbetare presenteras varje vecka. Under sommaren tar instagramkontot sommarlov.

Söker du jobb inom vård och omsorg?

Är du intresserad av sommarjobb eller tillfällig anställning inom vård och omsorg, men hittar inget ledigt jobb? Då är du välkommen att göra en intresseanmälan via denna länk.

Varbergs omsorg

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärsmöjligheter att välja bland. Det är en växande bransch med ljus framtid och ökad efterfrågan på kompetent personal. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Välkommen till oss! Här kan du läsa mer om Varbergs omsorg

Lönespecifikation via e-tjänst

Är du anställd av Varbergs kommun hittar du ditt elektroniska lönebesked i personalingången. Har du däremot avslutat din anställning eller på annat vis får ersättning av Varbergs kommun utan att vara anställd; till exempel familjehem, kan du hämta ditt lönebesked eller ersättningsspecifikation via e-dokument på Swedbanks webbplats.länk till annan webbplats

För att kunna logga in behöver du en e-legitimation. E-legitimation beställer du av din bank.

ikon

Kontakta oss

Personalkontoret

Självservice & blanketter