Sök

Traineeprogram

Traineeprogrammet riktar sig till dig som är ung, nyutexaminerad akademiker och som har ringa arbetslivserfarenhet. För dig erbjuder Varbergs kommun utvecklingsmöjligheter och en bred och gedigen kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor.

Programmet genomförs en gång per år med rekrytering till platserna i början av året. Kursstart är runt 1 september. Som trainee får du en tillsvidareanställning i kommunen/bolaget och anställs under 10 månader på en förvaltning eller i något av kommunens bolag. Jämsides med arbetet får du delta i ett omfattande program där 25 procent av tiden består av utvecklingsdagar kring bland annat ekonomi, ledarskap, organisation och projektledning.

Trainee Halland genomförs i samarbete mellan Region Halland och de halländska kommunerna och har ca tio platser per omgång. Programmet genomförs en gång per år med rekrytering till platserna i början av året. Mer information om programmet hittar du på Region Hallandslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Tre traineer har påbörjat 2018 års program.

Följ Trainee i Halland på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Personer som är med i årets traineegrupp.

Här är årets traineegrupp.

ikon

Kontakta oss

Personalkontoret

ikon

Självservice & blanketter