varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2019-06-10

Hej ryttare - var vill du rida i framtiden?

Bor du i Varbergs kommun och tycker om att uppleva naturen från hästryggen? Nu vill vi veta var du rider i idag och var du skulle vilja rida i framtiden.

En häst som tittar ner i kameran

Varbergs kommun vill undersöka möjligheten att utveckla fler säkra ridvägar nära befintliga stall. Första steget är att ta reda på vad Varbergs ryttare vill ha, genom dialog i olika form. I juni genomförs fem dialoger på olika orter för att träffa ryttare och lyssna in deras behov och önskemål kring trygga ridslingor. Kom och träffa oss på följande platser:

  • 13 juni kl.16-19 ICA Rolfstorp
  • 18 juni kl.16-19, Kvarnagården, Varbergs ridklubb
  • 19 juni kl.16-19, ICA Tvååker
  • 24 juni kl.16-19, ICA Väröbacka
  • 26 juni kl.16-19, Kungsäters bibliotek

Du kan också fylla i dialogen onlinelänk till annan webbplats. Dialogerna kommer att fungera som en inventering av var man rider idag och var man vill rida i framtiden. Den insamlade informationen blir en del i det behovsunderlag som tas fram för framtida investeringar i ridslingor.

Alla som deltar i dialogen och lämnar sina kontaktuppgifter deltar i utlottning av fyra presentkort på Hööks med ett värde på 2000 kr styck.