varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2019-12-02

Tillfällig omledning av bussar vid stationen

Från den 5 december till den 9 december leds bussarna om i kvarteren närmast bussterminalen på grund av ledningsarbete i projekt Varbergstunneln. Några parkeringsplatser tas bort tillfälligt för att göra plats för bussarna.

Tillfällig omledning av busstrafiken

Trafikverket ska göra ett ledningsarbete i korsningen Västra Vallgatan – Magasinsgatan. Arbetet omöjliggör rundkörning för bussarna runt kvarteret och därför leds busstrafiken om tillfälligt från den 5 december till den 9 december.

Istället för att köra runt bussterminalen kommer bussarna att använda kvarteret Magasinsgatan – Drottninggatan – Engelbrektsgatan – Kungsgatan. De snedställda parkeringarna på Kungsgatan mellan Eskilsgatan och Engelbrektsgatan samt en del parkeringar på Drottninggatan utanför Komedianten och Gamlebyskolan stängs tillfälligt för att göra plats för bussarna.