varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2018-01-22

Välkommen till Varberg Sessions #03

Är du intresserad av stadsutveckling? Vill du lyssna till två av Sveriges mest erfarna personer på området? Nu lottar vi ut 15 platser till Varberg Sessions #03 den 1 februari. Anmäl dig här!

Välkomstkommittén! (Från Varberg Sessions #02, 2016.)

Klockan 13.00 den 1 februari slår vi upp portarna till Sparbankshallen och Varberg Sessions #03.
Evenemanget är i princip fullsatt men 15 platser är vikta till kommuninvånare, och 15 till studenter från Campus.
Är du intresserad av att vara med? Mejla i såfall namn och adress till Cecilia Werner. Platserna fördelas till de 15 som mejlar först (Campusplatserna fördelas via studentföreningen).

Temat för årets Varberg Sessions är: "Att mötas i staden."
Föreläser gör:
Arkitekt Monica von Schmalensee, som för närvarande är rådgivare åt Londons borgmästare i arbetet att göra Storbritanniens huvudstad mer inkluderande,
Katarina Fredrika, stadskreatör i Nacka kommun som skapat ett helt nytt sätt att arbeta på för städer som genomför stora bygg- och stadsutvecklingsprojekt.
Moderator är Rudolf Antoni, vice vd för Fastighetsägarna GFR och en av Sveriges drivande röster när det gäller kulturens roll i stadsutvecklingen.

Medverkar gör också våra kommunalråd Ann-Charlotte Stenkil, (M), och Jana Nilsson, (S), kultur- och fritidschef Christina Josefsson samt kommundirektör Carl Bartler.
Här kan du läsa mer om dagenPDF (pdf, 915.7 kB).
Här finns information om Varberg Sessions #01 och #02.

Evenemanget kommer direktsändas på youtube och här på varberg.se.

Välkommen! 

 

 

ikon

Nyheter