Sök

Yrkesutbildningar inom Vård och omsorg

På denna sida får du aktuell information om Varbergs omsorgs olika yrkesutbildningar och andra erbjudanden till personal.

Satsning på personal och kvalitet

Socialförvaltningen genomför en satsning på personalen inom äldreomsorgen och inom verksamheter för funktionsnedsättning. Det är en satsning på medarbetarna och på kvalitet i omsorgen. Vi erbjuder kompetens- och karriärutveckling för vårdbiträden, undersköterskor och stödassistenter.

Undersköterskeutbildning

Är du vårdbiträde om vill läsa till undersköterska. Vi ger dig möjlighet att kombinera arbete med en utbildning till undersköterska. Efter examen erbjuds du en fastanställning som undersköterska eller stödassistent beroende på verksamhet.

Specialist Undersköterskeutbildning

Under hösten 2019 utbildar sig sex undersköterskor till specialistundersköterska inom demens och psykiatri på Yrkeshögskolan i Göteborg.

Är du också intresserad av att läsa till specialistundersköterska läs om utbildningarnas innehåll nedan.

Specialistundersköterska psykiatrilänk till annan webbplats
Specialistundersköterska demenslänk till annan webbplats

Mer information om utbildningsstart för 2020 samt eventuella erbjudanden från arbetsgivaren och ansökningsförfaranden kommer publiceras på denna sida under 2020.

Stödpedagog

Socialförvaltningen har idag ca 25 stödpedagoger anställda. För att arbeta som stödpedagog behöver du 200 Yrkeshögskolepoäng eller 60 högskolepoäng inom verksamhetsområdet.

Är du intresserad av att utbilda dig till stödpedagog läs mer om utbildningen och utbildningsorter nedan.

https://www.yrkeshogskolan.se/länk till annan webbplats

Du läser utbildningen på din fritid och kan genom kommunens fritidsstudiestöd få ersättning för studielitteratur och resor.

ikon

Kontakta oss

Utvecklingsledare

HR-konsult

ikon

Självservice & blanketter