Sök

Funka - fritid för dig med funktionsvariation

Två gånger om året kommer Funka Varberg med ett nytt program med spännande och roliga aktiviteter för dig som har någon form av funktionsvariation.

Funka Varberg

Funka Varberg, som tidigare hette Fritid för funktionsnedsatta,  är en verksamhet som vänder sig till dig med funktionsvariationer.

Vårens program

Nu har vårens fritidsprogram kommitPDF (pdf, 16.3 MB).  Hoppas att du hittar något roligt att göra. Du kan bland annat göra nyckelsmycke, spela biljard, gå på bal eller varför inte åka med till Göteborg och gå på hockey.

För barn har vi några speciella aktiviteter. Till exempel bokfika, studiecirkel i natur och friluftsliv eller tillverka nylonstrumpefigurer.

Anmälan till aktiviteter

Vi har en e-tjänst där du anmäler dig till de flesta aktiviteter. Om du ska anmäla dig på något annat sätt så står det i fritidsprogrammet.

Funkisdrama

Nu kan du anmäla dig till Funkisdrama på Kulturskolans e-tjänst.

Avanmälan

Du kan avanmäla dig fram till anmälningstiden har gått ut, därefter är anmälan bindande. Om du inte avbokar dig i tid får du betala full avgift.

Blir du sjuk och inte kan vara med på aktiviteten måste du lämna ett läkarintyg. Avanmälan och eventuella läkarintyg skickas via e-post till funkavarberg@varberg.se.

Nyheter

Det finns platser kvar till bowlingen. Vill du följa med skicka ett mejl till funkavarberg@varberg.se Vi hör av oss om du fått en plats.

På den här sidan kommer vi att meddela om vi har nya aktiviteter, om någon aktivitet är inställd eller om det är något annat som har ändrats. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Mejla till funkavarberg@varberg.se och skriv att du vill anmäla dig till nyhetsbrevet.

ikon

Kontakta oss

Funka Varberg

funkavarberg@varberg.se

Varberg direkt

0340-880 00, knappval 4

 

Jenny Carlsson

Fritidskonsulent   


ikon

Självservice & blanketter