Sök

Funka - fritid för dig med funktionsvariation

Två gånger om året kommer Funka Varberg med ett nytt program med spännande och roliga aktiviteter för dig som har någon form av funktionsvariation.

Funka Varberg

Funka Varberg, som tidigare hette Fritid för funktionsnedsatta,  är en verksamhet som vänder sig till dig med funktionsvariationer.

Vårens program kommer snart

Snart är våren för 2019 ute. Vi hoppas vara klara med det innan årsskiftet.

Anmälan till aktiviteter

Finns inga aktiviteter att anmäla sig till ännu.

Avanmälan

Du kan avanmäla dig fram till anmälningstiden har gått ut, därefter är anmälan bindande. Om du inte avbokar dig i tid får du betala full avgift.

Blir du sjuk och inte kan vara med på aktiviteten måste du lämna ett läkarintyg. Avanmälan och eventuella läkarintyg skickas via e-post till funkavarberg@varberg.se.

Nyheter

På den här sidan kommer vi att meddela om vi har nya aktiviteter, om någon aktivitet är inställd eller om det är något annat som har ändrats. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Mejla till funkavarberg@varberg.se och skriv att du vill anmäla dig till nyhetsbrevet.

Funkisdrama

Nu kan du anmäla dig till FunkisdramaPDF (pdf, 288.1 kB) på Kulturskolan och du kan anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I nyhetsbrevet som skickades ut med post står det Ålder från 9 år, men det är från 13 år som är det rätta.

ikon

Kontakta oss

Funka Varberg

funkavarberg@varberg.se

Varberg direkt

0340-880 00, knappval 4

 

Jenny Carlsson

Fritidskonsulent   


ikon

Självservice & blanketter