Sök

Junior - vi testar idrott

Text: Bli en fena på Junior

Sitter du still för mycket? Är du ovan vid fysisk aktivitet och känner att du vill komma igång tillsammans med andra utan krav på tävling och prestation?

Då är du som är mellan 9 och 13 år välkommen till Junior. Vi tränar tillsammans och testar olika motionsformer på ett roligt sätt.

Det kostar inget att vara med. Det är bara att komma, du behöver inte anmäla dig innan och kan börja när som helst under terminen.  Vi finns i Varberg, Tvååker och Veddige och har aktiviteter både i bassäng och på land. Du gör det du vill och klarar av – det viktigaste är att ha roligt. Vi är fyra ledare som håller i Junior, två av oss är där varje gång.  

Våren 2019

Vårens program startar vecka 5 och kommer att hålla på till och med vecka 15 (med uppehåll under sportlovet).
Vi kommer att finnas på följande platser och tider: Veddige simhall, tisdagar kl 15-16,  Idrottshallen, Danska vägen, Varberg, onsdagar kl 15-16 och Bosgårdsskolans gymnastiksal, Tvååker på torsdagar kl 15-16.
Ladda ner programmet här.PDF (pdf, 67.9 kB)

Junior sommarläger

Juniors sommarlägerPDF (pdf, 166.4 kB) testar vi idrott tillsammans, vi leker, sportar och har kul. I programmet ingår undervisning om kropp och hälsa, tid för vila och gemenskap, samarbetsövningar, kulturaktiviteter och kreativt skapande. Precis som hos Juniors andra aktiviteter är sommarlägret fritt från tävlingar och prestationskrav.

Om vårdnadshavaren inte har möjlighet att erbjuda skjuts kan barnen hämtas upp vid hemmet och lämnas hemma vid dagens slut. Det kostar inget att delta, och deltagarna får lunch och mellanmål varje dag.

Tid

17-20 juni, 9.00-15.00 eller
24-27 juni, 9.00-15.00

Anmälan

Skicka in din intresseanmälan senast 24 maj. Du får i första hand möjlighet att delta en vecka, i mån av plats kan vi erbjuda plats under två veckor.

Välkommen till oss!

ikon

Kontakta oss

Veddige simhall

Skolgatan 12, Veddige

0340-69 91 20

Tvååkers idrottshall

Bosgårdsvägen, Tvååker

Varbergs idrottshall

Danska vägen, Varberg

Ledare

Marie Westman
070-943 44 70

ikon

Självservice & blanketter