varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Håstens simhall

Barn badar i Håstens simhall

Håstens simhall ligger granne med Varbergs ishall och ungdomsgården Mittpunkten. Här kan du simma, bada bastu, ta en fika eller vara med i någon aktivitet.

I simhallen finns en 25-metersbassäng, en undervisningsbassäng och en liten plaskbassäng* för de allra minsta. Här finns också bastu och cafeteria. I samma anläggning ligger Actic gymlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som delar omklädningsrum, dusch och bastu med simhallen. Simhallen ligger på Håstens fritidsområde och det är nära till både motionsspår och andra sportanläggningar. Välkommen!

Håstens simhall är stängd

Varbergs kommun ska bygga en ny bad- och simanläggning. I den nya anläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Anläggningen kommer att ligga där Håstens simhall ligger idag. Det innebär att Håstens simhall stänger för gott sommaren 2018. Mer information om den nya anläggningen och vad som händer under byggtiden finns här.

Frysa helårs- halvårs- eller kombikort

Du som har ett helårskort, halvårskort eller kombikort har möjlighet att frysa det utan någon extra kostnad, från och med 17 maj 2018 och fram tills dess att Veddige simhall öppnar för hösten (preliminärt 15 oktober). Kontakta personalen i simhallen (till och med 16 maj) och därefter personalen i Simstadion om du vill frysa ditt kort.

Inför ditt besök

Innan du besöker våra simanläggningar bör du ta del av vår information om badsäkerhet och läsa våra trivselregler. Här finns också praktisk information som kan vara bra att känna till.

Aktiviteter i simhallen

Simskola för nybörjare.

ikon

Kontakta oss

Håstens simhall

Simhallsgatan 7

0340-880 80

hastenssimhall@varberg.se

Enhetschef

Olof Johansson

Tel: 070-532 90 10

olof.johansson@varberg.se

Arbetsledare

Anna Thoresson

0733-59 21 13

anna.thoresson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter