varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Kulturskolan Varberg

Rosenfredsskolans fasad

Är du intresserad av sång, dans, drama, film, musik eller konst och media? På Kulturskolan Varberg kan du lära dig allt detta. Här kan du börja redan som femåring och studera vidare till och med 20 års ålder!

Med anledning av coronaviruset covid-19

Till följd av en ökad smittspridning har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om skärpta allmänna råd i Halland.

Som en följd av de nya råden har Varbergs kommun beslutat att tillfälligt stänga Kulturskolans lokaler och enbart erbjuda undervisning på distans i den mån det är möjligt. Även undervisning ute på skolor görs om till digital undervisning. Mer information om hur det blir för varje ämne kommer från respektive lärare. Förändringen gäller så länge de lokala allmänna råden gäller.

Läs mer om hur kommunens övriga verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

Till Kulturskolan är alla barn och unga i kommunen välkomna. Utbudet av kurser och klasser är stort och varierat. Våra pedagoger är utbildade och själva aktiva konstnärer, musiker, dansare med mera.


Kulturskolan finns i Rosenfredsskolans lokaler mitt i stan. Här, i Varbergs pampiga gamla folkskola, sjuder det av aktiviteter – undervisning, konserter, workshops, happenings och föreläsningar av inspirerande gästlärare. Den största delen av den ordinarie verksamheten äger rum i Rosenfredsskolan på eftermiddagar och kvällar. En del musikundervisning sker även dagtid på vissa skolor i kommunens mindre tätorter. Varmt välkommen till oss!

Anmälan och information

Har du redan bestämt dig för vilket ämne du vill söka? Gå direkt till vårt verksamhetssystem via den gröna knappen nedan. Vill du läsa med om anmälan och våra olika ämnen – se information i menyn.

Ung i Varberg-appen

Du kan även hitta information om Kulturskolan genom Ung i Varberg -appen, som samlar allt kul för ungdomar i kommunen. Här hittar du Kulturskolans telefonnummer, konserter och aktiviteter.

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter