Sök

Kulturskolan Varberg

Är du intresserad av sång, dans, drama, film, musik eller konst och media? På Kulturskolan Varberg kan du lära dig allt detta. Här kan du börja redan som femåring och studera vidare till och med 20 års ålder!

Till Kulturskolan är alla barn och unga i kommunen välkomna. Utbudet av kurser och klasser är stort och varierat. Våra pedagoger är utbildade och själva aktiva konstnärer, musiker, dansare med mera.

Kulturskolan finns i Rosenfredsskolans lokaler mitt i stan. Här, i Varbergs pampiga gamla folkskola, sjuder det av aktiviteter – undervisning, konserter, workshops, happenings och föreläsningar av inspirerande gästlärare. Den största delen av den ordinarie verksamheten äger rum i Rosenfredsskolan på eftermiddagar och kvällar. En del musikundervisning sker även dagtid på vissa skolor i kommunens mindre tätorter. Varmt välkommen till oss! 

Tillfälligt anmälningsstopp

Under höstterminen 2019 byter Kulturskolan Varberg verksamhetssystem. Det medför att vi har ett tillfälligt anmälningsstopp. Under perioden 1 november - 17 december går det inte att anmäla sig till kulturskolan. Välkommen med din anmälan den 18 december.

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter