varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Sommarkulturskola 2020 - fullbokat

Med anledning av coronaviruset

Vi hoppas kunna genomföra Sommarkulturskolan som planerat. Vi följer noga utvecklingen kring covid-19 och följer ansvariga myndigheters rekommendationer. Sommarkulturskolan kommer att anpassas efter det rådande läget.

Sommaren 2020 erbjuder Kulturskolan ett gratis dagläger för dig i åldern 7-12 år. Under en vecka får du prova på konst, dans, drama, musikal, nycirkus, musik och musikproduktion. Tillsammans med nya och gamla kompisar ges du möjlighet till kreativa möten under sommarlovet. Årets sommarkulturskola är nu fullbokad.

Sommarkulturskolan är vecka 26 och 27. Det är inte tillåtet att anmäla sig till fler veckor än en. Eleverna delas in i två åldersgrupper, de yngre barnen träffas på förmiddagen och de äldre på eftermiddagen.

Sommarkulturskolan är öppen för alla barn som är skrivna i Varbergs kommun. Verksamheten är helt kostnadsfri.

Vi utgår från Kulturskolans lokaler i Rosenfredsskolan. Med anledning av covid-19 kommer vi att anpassa aktiviteterna och val av lokaler efter rådande läge och ansvariga myndigheters rekommendationer.

Tider

Åldersgruppen 7-9 år träffas klockan 08.00-11.30. Vi bjuder på frukost.
Åldersgruppen 10-12 år träffas klockan 12.30-16.00 Vi bjuder på mellanmål.

Fullbokat

Alla platser är till årets sommarkulturskola är nu bokade och reservkön är full.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kulturskolan Varberg

kulturskolan@varberg.se

0340-886 14

Självservice & blanketter